Wij leveren de droogpakken uit voorraad uiteraard. De eventuele aanpassingen zijn snel en vakkundig uitgevoerd. Dus geen lange levertijden!

Kom gerust eens langs bij ons om een AVATAR te passen! Maak een afspraak op voorhand.

Of U besteld hem online in onze online webstore. Maak hierbij eenvoudig gebruik van de diverse maattabellen.

AVATAR, voor ons een paradepaardje uit de stal van SNT Marine, ook de fabrikant van de alom vermaarde SANTI droogpakken. Prijs & kwaliteit vergeleken, krijg je hiervoor een ontzettend goed droogpak. Gemaakt met topmaterialen en middels de nieuwste productie technieken door de mensen van Santi toegepast, staat hier een dijk van een droogpak.

Voor de meeste onder ons die in onze streken duiken met droogpak is dit een perfecte oplossing. Het is alleen beschikbaar in een aantal vaste confectiematen, welke zijn gebaseerd op de jarenlange verkoopcijfers van Santi. Zowel Dames als Heren maten uiteraard. De conische pols en neksseals zijn aan te passen naar de correcte diameter. Maar ScubaRepair is ScubaRepair niet als wij uiteraard nog meer aanpassingen kunnen uitvoeren. Aanpassen schoenmaat, een neopreen nekseal, inkorten van de armen en benen bijvoorbeeld.