LET'S TALK

Vragen? Stel deze gerust aan ons!


  Veel Gestelde Vragen

  Voor U vaak een vraag, voor ons vaak vanzelfsprekend. Dus hieronder een aantal antwoorden op veel gestelde vragen. Staat het antwoord er niet bij? Stel dan de vraag gerust aan ons. We antwoorden graag via Facebook Messenger of de email. Liever niet bellen want soms staat de lijm juist gereed en kunnen we even niet gestoord worden…

  Kunnen jullie dit lek herstellen?

  Dit is echt de meest gestelde vraag. Uiteraard is het antwoord! En we zijn zeker geholpen met een beetje uitleg wat men ervaart maar het beste en meest praktische is een lektest, door ons uitgevoerd. Dan weten we precies wat er waar lekt en kunnen we een passende prijsopgave doen.

  Kunnen jullie het met SPOED herstellen?

  Uiteraard kunnen wij uitzonderingen maken en iets met voorrang herstellen, vaak tegen een kleine meerkost.

  Is het nog de moeite waard dit pak te herstellen?

  Uw droogpak, al jaren uw vriend onder water! En dan komt de vraag of een rits vervangen nog wel loont..? Sommige pakken zijn van dusdanige kwaliteit en goed onderhouden dat het zeker loont. Vaak bij de duurdere trilaminaat pakken is dit zo. Bij de goedkopere, vaak neopreen, droogpakken is het niet het geval. Als de naden ook steeds op verschillende plaatsen gaan lekken dan moet men in overweging gaan nemen hem te vervangen. Wij bieden een alternatief met bijvoorbeeld Santi en Avatar.

  Kunnen jullie ook een workshop over droogpakken voorzien?

  In 2019 zijn we hier mee begonnen! Dit viel in goede aarde dus na de try-out nog 2 keer gedaan. Een oproep op Facebook gaat hier meestal aan vooraf en is voor maximaal 30 personen. Mocht U met Uw duikclub willen komen dan is dat ook mogelijk! Wij verzorgen dit op een zaterdagochtend met een een koffiekoek en wat te drinken.