Demodagen 30/31 Oktober 2021 aan de put van Ekeren.

Scuba United Diveshop en ScubaRepair bieden je de mogelijkheid om droogpakken, onderpakken en accessoires te testen van de bekende merken Santi, Bare, Avatar en Ursuit. Verder ook de onderpakken van Santi en MolaMola en Santi Heating producten. Daarnaast hebben we ook diverse Scubapro accessoires zoals BCD, ademautomaten sets en de Hud en G2 computers. Van Shearwater de Perdix en Peregrine computer en Deep Blue zijn Cosmiq+ computer zijn beschikbaar om getest te kunnen worden. We starten om 09.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Als je nog geen droogpak ervaring hebt maar het toch eens wilt proberen, ook dat is mogelijk onder begeleiding van een instructeur of begeleider.

Zie jij dit zitten en heb je interesse, dan nodigen wij je van harte uit om langs te komen aan Put van Ekeren in de Antwerpse haven. Klik hier voor de Duikergids met meer info over de stek en zijn locatie. De put heeft een vergunningsplicht als je daar wilt duiken. Via ons is dit voor beide dagen geregeld, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken, met dank aan de AVOS.

Deelname is beperkt en enkel mogelijk bij voorinschrijving, dus graag opgeven via onderstaand contactformulier. Ons team is aanwezig om je met raad en daad bij te staan. Je duikt een 20 tot 30 minuten met het materiaal naar keuze en eventueel onder begeleiding van een medewerker. Interesse? Opgeven hieronder!

Er zijn veel maten beschikbaar maar helaas niet alles uiteraard. Wij gaan ons best doen om U in te plannen en laten dat weten aan U. Ook melden wij als er geen geschikte maat beschikbaar mocht zijn. Wij vragen tijdens het uitlenen een identiteitskaart of rijbewijs als onderpand voor het geleende artikel.

Tot aan de put van Ekeren!

Joost en Gino

Inschrijf formulier:

    Santi E.lite+ droogpakSanti E.motion+ droogpakAvatar Men droogpakAvatar Lady droogpakSanti onderpakSanti Heating vestSanti Heating Flex 2.0 onderpakSanti Heating glovesBare X-Mission droogpakBare Sentry droogpakBare Guardian Lady droogpakMolaMola onderpakSuunto Steel duikcomputerSuunto Core duikcomputerSuunto Zoop duikcomputerDeepblu Cosmiq+ duikcomputerShearwater Peregrine duikcomputerShearwater Perdix AI duikcomputerScubapro HUD duikcomputerScubapro G2 duikcomputerScubapro MK17-C370-R195 automatensetScubapro MK19 BT-G260 Carbon automatensetScubapro MK25-D420-G2 console automatensetScubapro Hydros BCDScubapro Seahawk BCDScubapro Litehawk BCDUrsuit Cordura Red-Q droogpak

    Zaterdagochtend volzet!

    ZaterdagmiddagZondagochtendZondagmiddag

    nog geen droogpak ervaring en zou begeleidt willen worden.al wel droogpak ervaring en heb geen begeleiding nodig.