ScubaRepair

KEEPING YOU DRY, THAT IS WHAT WE DO...!
Heel vaak stelt men ons de vraag wat nu een goed droogpak is. Logisch eigenlijk want door de vele herstellingen ga je een goed inzicht krijgen in de diverse merken. Soms is een binnengebrachte herstelling niet meer de moeite en melden wij onze klant dit. Dan komt ook vaak de vraag of wij een oplossing hebben en een nieuw droogpak kunnen leveren. Vanaf heden is dat mogelijk! We hebben de reeks van het nieuwe merk AVATAR droogpakken op voorraad genomen! Tevens kunnen wij ook SANTI leveren aan U. In de nabije toekomst meer goed nieuws...! U bent welkom uiteraard.

Avatar droogpakken
 
Image

Waarom ScubaRepair?

Wij hebben de keuze gemaakt om ons exclusief te specialiseren in het herstellen van alle soorten duik-, surf- en zeilpakken. Hierdoor kunnen wij U een kwalitatieve en snelle service garanderen.

ScubaRepair is ook 'Authorised Service Center' voor de bekende merken SANTI / BARE / MARES / SCUBAPRO / URSUIT / BLACK PEARL / SCUBAFORCE / ... Wij hebben daarmee de 'know how' in huis en gebruiken de originele materialen van deze merken voor uw herstelling. Uiteraard is elk ander merk ook welkom. Wij gaan geen uitdaging uit de weg maar blijven reëel.
Image
BARE
Mares
URSUIT
Image
SCUBAPRO
Image
Image

Herstellingen

Wij hebben sinds het ontstaan van ScubaRepair steeds gestreefd naar een snelle service en gegarandeerde kwaliteit van elke herstelling.

Verzend uw herstelling naar ons.

U kunt uw herstelling opsturen naar:

ScubaRepair BVBA
Corbeillestraat 86 (Blok D - 1ste Verdiep)
2235 Westmeerbeek - België

Wij verzenden uw herstelling naar U terug.

In overleg sturen wij uw herstelling weer terug naar U met de GLS pakketdienst.

Hoe verloopt uw herstelling?

Benieuwd hoe uw opdracht ervoor staat? Neem een kijkje achter de schermen. Elke herstelling wordt intern getagd. Onze mensen kunnen hiermee uw pak opvolgen van binnenkomst tot aflevering.

Klik hier voor meer info.

Breng uw herstelling zelf naar ons.

U kan de herstelling binnen brengen aan ons atelier NA telefonische afspraak. We spreken dan af op welk adres U kunt aanleveren.

ScubaRepair BVBA
+32 (0) 495 18 22 77

Afhalen van uw herstelling bij ons.

U kan uw herstelling afhalen aan ons atelier NA telefonische afspraak.

ScubaRepair BVBA
+32 (0) 495 18 22 77
 

Het contact met ons.

De mogelijkheden, een prijs opvragen of extra opvolging van herstellingen kunt U steeds doorgeven per email via info@scubarepair.be

Hoe houden we je droog?

Sinds het ontstaan van ScubaRepair hebben we er steeds naar gestreefd een snelle service met gegarandeerde kwaliteit te kunnen aanbieden.

Om dit te kunnen garanderen hebben we onze manier van werken geoptimalisseerd en waarnodig geautomatiseerd.
Image