top of page

WINKEL ACHTERGROND

Scuba United diveshop store

Bij Scuba United worden we gedreven door onze toewijding om een superieure, persoonlijke service te bieden. Elke keer als iemand enthousiast onze winkel binnenstapt en het geweldige aanbod ziet, glimlachen wij trots en loopt deze klant tevreden met zijn aankoop weer naar buiten. Het betekent dat we ons werk goed hebben gedaan.

Sinds we onze winkel in 2020 hebben opgericht, hadden we één doel voor ogen: zorgen voor een permanente verscheidenheid aan fantastische artikelen, samen met unieke limited edition- en seizoensmerchandise die bij jouw behoeften passen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze winkel, of kom eens langs om  gedag te zeggen!

HET WINKELPERSONEEL

Leer ons kennen

Maak kennis met de vriendelijke en deskundige medewerkers die het hart van ons bedrijf vormen. Ons team is ervaren, slim en vooral vriendelijk. Bekijk hieronder de verhalen van enkele van onze teamleden.

The crew that also dives!

Tommy, Bram en Joost zijn degenen die ervoor zorgen dat de winkel soepel draait. Ieder vult met zijn beroep een onderdeel in dat nodig is om een geweldige duikwinkel te laten werken zoals het moet!

Tommy

Droogpak specialist

Er is geen droogpakreparatie die hij niet kan. Hij zal u echter wel vertellen wanneer een pak zijn beste dagen heeft gehad en aan vervanging toe is.

Tommy luistert graag naar muziek uit de jaren 80 en schuwt niet weg om af en toe een rockconcert te bezoeken, als hij tenminste niet aan zijn Opel-manta's aan het werken is.

Deze man maakt je pak klaar voor je volgende duik!

Tommy repairing a drysuit.
Joost prepairing a drysuit.

Joost

Winkel manager 

Als je de duikwinkel hebt gebeld of vragen had via e-mail, heb je hem al gesproken. Hij is degene die in de winkel staat en de zaken op orde houdt.

Helpt u bij uw aankopen en doet de boekhouding.

Hij weet ook alles van verschillende merken hun 'made to measure'. Tot nu toe is het slagingspercentage voor MTM 100%.

 

Mensen komen van steeds verder om hem te laten helpen met hun nieuwe droogpak.

Bram

Duik instructeur en onderhoudspecialist

Bram doet van alles een beetje. Als de reparatiewerkzaamheden zich opstapelen, helpt hij Tommy met het testen van pakken en het bijhouden van reparaties.

 

Als het druk is in de winkel, helpt hij mee met het uitleggen van verschillende producten.

Maar hij doet vooral onderhoud aan automaten, scooters en andere rare reparaties.

Oh, en hij geeft les op alle recreatieve niveaus en is onlangs begonnen aan zijn carrière als technisch instructeur!

Bramdive in a DUI drysuit
bottom of page