Wij staan achter goede herstellingen en eerlijk advies
waarbij U als klant tevreden bent over ons

ScubaRepair is opgericht door gepassioneerde duikers. Wij hebben toen de keuze gemaakt om ons enkel te specialiseren in het herstellen van droogpakken, maar tevens ook alle soorten duik, surf en zeilpakken. Dit voor zowel de recreatieven als de professionelen onder U. Vanaf dan gaat alles snel vooruit en sinds medio 2018 hebben wij onze oude atelier verlaten en zijn door de groei verhuisd naar een totaal nieuw pand. Tevens zijn er door ons diverse cursussen en opleidingen gevolgd bij de diverse fabrikanten.

Tegenwoordig krijgen wij vaak de vraag of wij kunnen adviseren wat een goed droogpak is. Wij zien inderdaad veel merken passeren en kunnen daarmee als geen ander aangeven wat een goede keuze voor onze klant zou kunnen zijn. Een logisch gevolg is dat wij momenteel dan ook zelf zijn begonnen met de verkoop van AVATAR en SANTI droogpakken. Meer info hierover op de Droogpakken pagina en in onze webshop.

Introductie video ScubaRepair BVBA

Daarmee is ScubaRepair nu ‘AuthorisedService Center’ voor SANTI en tevens erkend hersteller voor grote merken zoals SANTI / BARE / AVATAR / MARES / SCUBAPRO / URSUIT / BLACK PEARL / …. Dit wil zeggen dat wij over de know how en originele materialen van deze leveranciers kunnen beschikken! Hierdoor kunnen wij een kwaliteitsvolle en snelle service garanderen.